Restaurant La Roca

A Peratallada, un dels pobles del municipi de Forallac, hi podem trobar un dels nuclis medievals més importants de tot l’Empordà. Algunes de les seves obres arquitectòniques van ser construïdes entre els segles XI-XIII, com la Torre de l’Homenatge, el Palau, les Muralles o l’Església. Envoltat del característic paratge rural i enriquit pel delicat cant dels ocells, esdevé un punt de referència pels amants de la història i la naturalesa.

Entre la distribució urbana medieval, travessant l’entramat d’estrets carrerons i contemplant l’aspecte feudal que brinda el poble excavat a la roca, podem arribar a albirar el restaurant La Roca.

La Roca és un restaurant ubicat en una antiga casa pairal restaurada i adaptada per oferir un ambient familiar, acollidor i càlid, aspectes que lliguen amb la seva cuina: un estil casolà però acurat, capaç de delectar els paralars més exigents.

La seva situació i decoració, complementada amb una cuina acurada, autòctona i de qualitat, és capaç de traslladar-nos segles enrere i impregnar-nos de l’anhelada noblesa privilegiada.

El restaurant La Roca ofereix la possibilitat d’entaular-nos tant a la fresca terrassa com a l’agradable interior, podent gaudir de la cuina d’en Miquel: cuiner des de fa més de 30 anys i propietari del local.

El sentit de la vista, l’olfacte, el gust i fins i tot l’oïda es troben al nostre restaurant gaudint d’un servei i un ambient únic.

Al nostre restaurant us oferim:

  • La carta
  • Possibilitat de mitges racions d’alguns plats, sobretot entrants
  • Menús personalitzats per a grups
  • Els nostres rostits