ENTRANTS (CARTA DE SETEMBRE A JUNY)
Amanida de cabdells i llagostins amb vinagreta de poma i salsa rosa sobre els llagostins.
Torrades amb pebrot escalivat i anxoves.
Espatlla de Jabugo (casa Maximiliano Jabugo) amb torrades amb tomàquet.
Amanida natural.
Botifarra blanca i negra artesana (embotit) amb torrades amb tomàquet.
Amanida de la Irene. Fulles verdes variades amb vinagreta de mel de mil flors, fruits secs i formatge de llet de cabra i vaca.
Els cargols d’en Tomeu. Guisats i picants.
Canelons casolans del rostit.
Gambes al perfum d’all. Pelades de la cua, amb all i oli i gratinades al forn.
Truita de patates i ceba.
Espàrrecs verds a la brasa amb salsa de calçots (amb fruits secs).
Macarrons de la iaia (amb salsa de tomàquet, carn picada i gratinats al forn).
Gambes a la planxa.
Mousse d’ànec amb torradet.
CARTA DE l’1 DE JULIOL AL 15 DE SETEMBRE
Amanida de cabdells i llagostins amb vinagreta de poma i salsa rosa sobre els llagostins.
Torrades amb pebrot escalivat i anxoves.
Espatlla de Jabugo (casa Maximiliano Jabugo) amb torrades amb tomàquet.
Amanida natural.
Botifarra blanca i negra artesana (embotit) amb torrades amb tomàquet.
Amanida de la Irene. Fulles verdes variades amb vinagreta de mel de mil flors, fruits secs i formatge de llet de cabra i vaca.
Els cargols d’en Tomeu. Guisats i picants.
Canelons casolans del rostit.
Gambes al perfum d’all. Pelades de la cua, amb all i oli i gratinades al forn.
Truita de patates i ceba.
Espàrrecs verds a la brasa amb salsa de calçots (amb fruits secs).
Macarrons de la iaia (amb salsa de tomàquet, carn picada i gratinats al forn).
Gambes a la planxa.
Mousse d’ànec amb torradetes.