• ca

Tel. 972 63 41 72
info@restaurantlaroca.cat

La nostra carta

Un cop haver gaudit de la visita a l’emblemàtic poble de Peratallada, cal aturar-se i recuperar forces per seguir la passejada i continuar el dia amb més ànims i alegria.

Al Restaurant La Roca podem entaular-nos i gaudir d’una cuina catalana elaborada amb productes naturals de primera mà que ens seduiran i ens encomanaran l’essència que acompanya l’entorn rural del municipi.

Prenent la fresca a la terrassa o meravellant-nos amb la rústica decoració de l’interior del local.

El Restaurant La Roca ens ofereix:

 
  • Amanida de cabdells i llagostins amb vinagreta de poma i salsa rosaverdures

    Pastís de porros i gambes amb salsa de pebrot escalivat

    Cargols guisats

    Canelons de la casa

    Torrades amb pebrot escalivat i anxoves

    Espatlla de Jabugo amb torrades de tomàquet

    Amanida “La Roca”

    Amanida de diferents fulles d’enciam amb formatge i vinagreta de mòdena

    Macarrons gratinats

    Truita de patates i ceba feta al moment

    Botifarra blanca i negra casolana (embotit) amb torrades amb tomàquet

    Gambes gratinades al perfum d’all Espàrrecs verds a la brasa

    Amanida de tomàquet amb formatge fresc i encenalls de “beicon”

    Amanida natural amb vinagreta de mel i nous amb formatge de cabra

    Gambes a la planxa


  • Espatlla de xai al forn

    Entrecot de vedella sense os al pebre verd

    Entrecot de vedella sense os al roquefort

    Filet de vedella al pebre

    Filet de vedella al roquefort

    Peus de porc guisats

    Peus de porc guisats amb cargols

    Orada a la planxa

    Bacallà a l’estil de l’àvia

    Ànec rostit (cuixa) amb poma cuita d’Oporto

    Galta de porc rostida

    Magret d’ànec amb salda reducció de moscatell

    Paella “La Roca” -de carn i peix. amn arròs de Pals (mínim 2 persones)

    Vedella amb bolets

     

  • (Les carns porten guarnició)

    Pit de pollastre

    Xai (costelles i mitjanes)

    Botifarra de sal i pebre

    Filet de vedella

    Entrecot de vedella sense os

    Conill

    Bistec a la planxa

    *Les patates fregides són fetes a casa i pelades a mà.

  • Crema catalana

    Mousse de xocolata

    Púdding de pomes amb coulis de maduixa

    Pastís de formatge fresc amb coulis de fruites del bosc