• ca

Tel. 972 63 41 72
info@restaurantlaroca.cat

La nostra carta

Un cop haver gaudit de la visita a l’emblemàtic poble de Peratallada, cal aturar-se i recuperar forces per seguir la passejada i continuar el dia amb més ànims i alegria.

Al Restaurant La Roca podem entaular-nos i gaudir d’una cuina catalana elaborada amb productes naturals de primera mà que ens seduiran i ens encomanaran l’essència que acompanya l’entorn rural del municipi.

Prenent la fresca a la terrassa o meravellant-nos amb la rústica decoració de l’interior del local.

El Restaurant La Roca ens ofereix:

 
  •  

    ENTRANTS (CARTA DE SETEMBRE A JUNY)verdures

    Amanida de cabdells i llagostins amb vinagreta de poma i salsa rosa sobre els llagostins.

    Torrades amb pebrot escalivat i anxoves.

    Espatlla de Jabugo (casa Maximiliano Jabugo) amb torrades amb tomàquet.

    Amanida natural.

    Botifarra blanca i negra artesana (embotit) amb torrades amb tomàquet.

    Amanida de la Irene. Fulles verdes variades amb vinagreta de mel de mil flors, fruits secs i formatge de llet de cabra i vaca.

    Els cargols d’en Tomeu. Guisats i picants.

    Canelons casolans del rostit.

    Gambes al perfum d’all. Pelades de la cua, amb all i oli i gratinades al forn.

    Truita de patates i ceba.

    Espàrrecs verds a la brasa amb salsa de calçots (amb fruits secs).

    Macarrons de la iaia (amb salsa de tomàquet, carn picada i gratinats al forn).

    Gambes a la planxa.

    Mousse d’ànec amb torradet.

    CARTA DE l’1 DE JULIOL AL 15 DE SETEMBRE

    Amanida de cabdells i llagostins amb vinagreta de poma i salsa rosa sobre els llagostins.

    Torrades amb pebrot escalivat i anxoves.

    Espatlla de Jabugo (casa Maximiliano Jabugo) amb torrades amb tomàquet.

    Amanida natural.

    Botifarra blanca i negra artesana (embotit) amb torrades amb tomàquet.

    Amanida de la Irene. Fulles verdes variades amb vinagreta de mel de mil flors, fruits secs i formatge de llet de cabra i vaca.

    Els cargols d’en Tomeu. Guisats i picants.

    Canelons casolans del rostit.

    Gambes al perfum d’all. Pelades de la cua, amb all i oli i gratinades al forn.

    Truita de patates i ceba.

    Espàrrecs verds a la brasa amb salsa de calçots (amb fruits secs).

    Macarrons de la iaia (amb salsa de tomàquet, carn picada i gratinats al forn).

    Gambes a la planxa.

    Mousse d’ànec amb torradetes.



  • SEGONS (CARTA DE SETEMBRE A JUNY)

    Espatlla de xai al forn.

    Peus de porc guisats.

    Ànec de l’Empordà rostit (cuixa) amb poma cuita a l’oporto.

    Galta de porc rostida.

    Paella “La Roca” – arròs de Pals amb carn i peix- mínim 2 persones.

    Orada a la planxa.

    Entrecot a la brasa.

    Pit de pollastre (sense os) a la brasa.

    Botifarra a la brasa.

    Bistec a la planxa.

    *Les patates fregides són fetes a casa i pelades a mà.



    SEGONS CARTA DE l’1 DE JULIOL AL 15 DE SETEMBRE

    Espatlla de xai al forn

    Peus de porc guisats

    Ànec de l’Empordà rostit (cuixa) amb poma cuita a l’oporto

    Galta de porc rostida

    Paella “La Roca” – arròs de Pals amb carn i peix- mínim 2 persones

    Orada a la planxa

    Entrecot a la brasa

    Pit de pollastre (sense os) a la brasa

    Botifarra a la brasa

    Bistec a la planxa

    Bacallà a l’estil de l’àvia Cinta (amb sanfaina)

    Magret d’ànec amb salsa reducció de moscatell

    Filet a la brasa

    *Les patates fregides són fetes a casa i pelades a mà

    Braves

    All i oli

    Pa

    Pa torrat amb tomàquet

    ATENCIÓ a les persones amb intoleràncies o al.lèrgies:
    alguns plats poden contenir alèrgens. Demaneu informació
    al nostre personal.

    IVA INCLÒS

     

     

     

     

  • Crema catalana

    Mousse de xocolata

    Púdding de pomes amb coulis de maduixa

    Pastís de formatge fresc amb coulis de fruites del bosc